Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τους Διευθυντές του 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Σωματείου ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους Διευθυντές του 2ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου Αμαρουσίου Απ. Καραγιαννάκο και Χρ. Μπρη αντίστοιχα και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Σωματείου ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Αντ. Τσέκενη, παρουσία του Αντιδημάρχου Ν. Πέππα, του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ. Καρλαύτη και υπηρεσιακών παραγόντων.


Συνάντηση με τους Διευθυντές του 2ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου Αμαρουσίου κο. Απόστολο Καραγιαννάκο και του 2ου Λυκείου κα. Χρυσάνθη Μπρη αντίστοιχα και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Σωματείου ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ κο Αντώνιο Τσέκενη είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, στο Δημαρχείο, την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013.


Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κος Νικόλαος Πέππας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κος Δημήτρης Καρλαύτης και υπηρεσιακοί παράγοντες.


Στη συζήτησε που διεξήχθη για θέματα από αφορούν στη χρήση και λειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου στο 2ο Γυμνάσιο και 2 Λύκειο υπήρξε πλήρη συνεννόηση και συμφωνία με τη Δημοτική Αρχή τόσο των εκπαιδευτικών, όσο και του Προέδρου του Αθλητικού Σωματείου για την καλύτερη λειτουργία του γυμναστηρίου προς όφελος των παιδιών που αθλούνται σε αυτό.

Μετάβαση στο περιεχόμενο