Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης γιόρτασε με τα μέλη του ΚΑΠΗ την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης δίνει τις εγκάρδιες ευχές του στα μέλη του ΚΑΠΗ, με την ευκαιρία της γιορτής της γυναίκας.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. Ν. Κάββαλος γιόρτασαν με τα μέλη του ΚΑΠΗ την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, τιμώντας την πολύτιμη και πολύπλευρη συνεισφορά τους στην οικογένεια και στην κοινωνία.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Αντιπρόεδρο του ΚΑΠΗ, υπεύθυνη για την καθημερινότητα του πολίτη Ρ. Χαλιώτη στην εορταστική εκδήλωση του ΚΑΠΗ για τη γιορτή της γυναίκας.


Εορταστική εκδήλωση για να τιμήσει τη γυναίκα για την πολύτιμη και  πολύπλευρη προσφοράς της διοργάνωσε το ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κεντρικού ΚΑΠΗ.


Στη γιορτή συμμετείχαν εκατοντάδες μέλη του ΚΑΠΗ που με εκδηλώσεις ενθουσιασμού και ένα τριαντάφυλλο στο χέρι υποδέχθηκαν το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη, ο οποίος βρέθηκε κοντά τους τιμώντας το διαχρονικό τους αγώνα και τη συνεισφορά τους στην οικογένεια και ευρύτερα στην κοινωνία.
Ο κος Πατούλης ευχήθηκε σε όλες τις γυναίκες μέλη του ΚΑΠΗ «Χρόνια Πολλά»με Υγεία και Ευημερία, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του για το σημαντικό ρόλο τους στη σύγχρονη δύσκολη εποχή.


Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) κος Νικόλαος Κάββαλος ευχήθηκε επίσης «Χρόνια Πολλά» στη γυναίκα σύντροφο,  σύζυγο,στη γυναίκα μητέρα και νοικοκυρά και στη γυναίκα γιαγιά, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη λειτουργία και στο πρόγραμμα του ΚΑΠΗ για τη νέα χρονιά που αγκαλιάζει όλα τα μέλη του, τους χαμηλοσυνταξιούχους και τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.


Παρούσα επίσης στη γιορτή της γυναίκας ήταν η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ, υπεύθυνη για την καθημερινότητα του πολίτη κα Ρένα Χαλιώτη.


Η εορταστική εκδήλωση προς τιμή της γυναίκας ολοκληρώθηκε με την παράθεση γεύματος σε τοπική ταβέρνα, παραπλεύρως του Κεντρικού ΚΑΠΗ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο