Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη με την πρόεδρο των Αιρετών Γυναικών Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Κ. Δασκαλάκη

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 300KB|
Με την Πρόεδρο του Δικτύου Αιρετών Γυναικών Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Καίτη Δασκαλάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της αποδοχής από μέρους της κ. Δασκαλάκη, της πρότασης που είχε κάνει ο κ. Πατούλης κατά τη διάρκεια του  Πανελληνίου Συνεδρίου Αιρετών Γυναικών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που έγινε τον περασμένο μήνα στις Σέρρες, για να διοργανωθεί στο Μαρούσι το επόμενο συνέδριο, το 2010.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη, «ο Δήμος Αμαρουσίου σκοπεύει να προσκαλέσει, σε συνεργασία με το Δίκτυο Αιρετών Γυναικών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αντίστοιχα δίκτυα και ενώσεις γυναικών από όλες της χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με στόχο την ανάδειξη πρωτοβουλιών εξασφάλισης  και ενίσχυση της παροχής ίσων ευκαιριών για της γυναίκες, και με σκοπό να φτάσουμε στη σύσταση του 1ου  Ευρωπαϊκού Δικτύου Αιρετών Γυναικών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.»


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο