Διεκδίκηση με αποτέλεσμα από το Δήμαρχο Γ. Πατούλη. Ένα εκατομμύριο ευρώ του «ΘΗΣΕΑ» για έργα σε Παράδεισο και Ψαλίδι διασφάλισε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 179KB|
Τη χρηματοδότηση με ένα εκατομμύριο ευρώ από τις οριζόντιες δράσεις του Αναπτυξιακού προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ» για έργα στον Παράδεισο και το Ψαλίδι, διασφάλισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, στην συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλο.       

Επίσης ο  κ. Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να θέσει στον κ. Υπουργό  σειρά προτάσεων για τη διευθέτηση ζητημάτων που προέκυψαν με τις προκηρύξεις πρόσληψης προσωπικού στους Δήμους μέσω ΑΣΕΠ.

Οι προτάσεις μεταξύ άλλων αφορούν την επέκταση εφαρμογής του άρθρου 269Ν. 3463/206 και για το προσωπικό που απασχολείται με σχέσης εργασίας αορίστου χρόνου ιδιωτικού δικαίου και έχει προσληφθεί μετά τις 31- 12 – 2005. Επίσης το προσωπικό ΑμεΑ, να τοποθετείται σε κενές οργανικές θέσεις, αντί των προσωποπαγών που σήμερα καταλαμβάνουν, υπό την προϋπόθεση ότι έχει συμπληρώσει το 4ο έτος της σύμβασης του.        

Τις προτάσεις αυτές πρόσφατα ο κ. Πατούλης και με την ιδιότητα του ως Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της ΤΕΔΚΝΑ είχε καταθέσει στον Γ. Γ. του Υπουργείου κ. Πάτροκλο Γεωργιάδη. 


Μετάβαση στο περιεχόμενο