Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο Δ. Θεοχάρη και τα μέλη του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή», παρόντων των Αντιδημάρχων Ν. Πέππα και Β. Κόκκαλη.


Τα ζητήματα που απασχολούν τη γειτονιά του Ψαλιδίου συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με τη Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή», κατά τη συνάντησή τους στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013.


Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, παρόντων του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας κου Νικόλαου Πέππα και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Έργων κου Βασίλη Κόκκαλη.


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Δημήτρης Θεοχάρης και τα μέλη του Δ.Σ. ζήτησαν την παρέμβαση της Διοίκησης στην εταιρεία «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», προκειμένου να τοποθετηθούν ηχοπετάσματα στο μήκος της Αττικής Οδού που διέρχεται από την περιοχή και να γίνουν οι αναγκαίες δεντροφυτεύσεις ως οφείλει η εταιρεία, ώστε να προστατευθεί η υγεία των κατοίκων από την ηχορύπανση.


Ζήτησαν επίσης να ενισχυθεί ο δημοτικός φωτισμός, ενώ συζητήθηκε η εξέλιξη των εργασιών στην οδό Χαλκιδικής, μετά τη διάνοιξή της.
Παράλληλα έθεσαν στη Δημοτική Αρχή το αίτημα για την κατασκευή νέας Παιδικής Χαράς στην περιοχή, στο  οποίο η Δημοτική Αρχή εκφράσθηκε θετικά, εφόσον βρεθεί το κατάλληλο οικόπεδο που θα πληροί τις προϋποθέσεις.


Στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης διαβεβαίωσε τα μέλη του Δ.Σ. ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Τόνισε παράλληλα ότι ο Δημοτική Αρχή βρίσκεται κοντά στους συλλόγους της πόλης,που αποτελούν και συμβουλευτικά της όργανα και ευχαρίστησε το Σύλλογο Ψαλιδίου για την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία, που υπηρετεί τον κοινό στόχο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη του Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο