Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τον Πρόεδρο της Εταιρείας ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. (ΣΤΑΣΥ) Ν. Παπαθανάση

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο της Εταιρείας ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. (ΣΤΑΣΥ) Ν. Παπαθανάση την νομική υπηρεσία του Δήμου και συμβούλους της Διοίκησης.


Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Εταιρείας ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. (ΣΤΑΣΥ) κο Νικόλαο Παπαθανάση είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στο γραφείο του στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013.


Στη συνάντηση παρευρίσκοντο επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων κος Νικόλαος Πέππας, η νομική υπηρεσία του Δήμου και σύμβουλοι της Διοίκησης.


Κατά τη συνάντηση που διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, ο κος Παπαθανάσης ενημερώθηκε για το υπό κατασκευή υπόγειο πάρκινγκ στην πλατεία Ευτέρπης, το οποίο πρόκειται να εξυπηρετήσει μεταξύ άλλων και το επιβατικό κοινό του ΗΣΑΠ.
Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν στις μελλοντικές αναπλάσεις και αισθητικές παρεμβάσεις στο σταθμό του ΗΣΑΠ Αμαρουσίου και προτάθηκε η από κοινού συνεργασία για την τόνωση της τοπικής αγοράς του εμπορικού ιστορικού κέντρου της πόλης.


Ο κος Πατούλης μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε ικανοποιημένος από τη συζήτηση που διεξήχθη με τον Πρόεδρο της Εταιρείας ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε., υπογραμμίζοντας την αγαστή συνεργασία που αναπτύσσει ο Δήμος Αμαρουσίου με τους φορείς της Πολιτείας προς όφελος της πόλης και των πολιτών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο