Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής

Print Friendly, PDF & Email

Με αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στο Δημαρχείο, την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019.

Εκ μέρους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Τσουμάνης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Αθανάσιος Πασπαλάρης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν μεταξύ άλλων η ασφάλεια της πόλης και των πολιτών, το ζήτημα της ελεγχόμενης στάθμευσης, καθώς και η μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος προς το κέντρο για την καλύτερη αστυνόμευση της πόλης.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους αστυνομικούς υπαλλήλους για το υψίστης σημασίας για την κοινωνία του Αμαρουσίου λειτούργημα που επιτελούν, υπογραμμίζοντας ότι θα συμβάλει μέσω της αγαστής και στενής συνεργασίας στην διευκόλυνση και στη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας προς όφελος των πολιτών.

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής _1

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο