Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Περιβαλλοντικό, Φιλοζωϊκό, Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου (ΠΕ.ΦΙ.ΠΟ)

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Καλωσορίζουμε την ίδρυση νέων Συλλόγων στην πόλη που συνεισφέρουν με την προσφορά και τον εθελοντισμό τους»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο  Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 με την Πρόεδρο και τα μέλη του  Περιβαλλοντικού, Φιλοζωϊκού, Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας Στέφανου Τσιπουράκη.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου καλωσόρισε το νεοσύστατο σύλλογο σημειώνοντας τη δυναμική που παρουσιάζει στη μόλις 6 μηνών λειτουργία του και τόνισε πως ο Δήμος θα είναι αρωγός σε όλες τις ενέργειες που προάγουν τον πολιτισμό και τον εθελοντισμό στην πόλη.

Με τη σειρά τους το προεδρείο και τα μέλη του Συλλόγου ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη συνάντηση και αναφέρθηκαν στα θέματα ενδιαφέροντός τους όπως η προστασία του περιβάλλοντος, η ευαισθητοποίηση απέναντι στα αδέσποτα ζώα, η ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας του Αμαρουσίου, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στον προγραμματισμό των επομένων δράσεών τους.

Στη συνάντηση από την πλευρά του Περιβαλλοντικού, Φιλοζωϊκού, Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου παραβρέθηκαν η Πρόεδρος Μαριάννα Ζερβάκη, η Α΄ Αντιπρόεδρος Εύα Μαυρίδου, η Β΄ Αντιπρόεδρος Μαριάννα Μαζαράκη, ο Γ. Γραμματέας και εντεταλμένος σύμβουλος Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού Γιάννης Ιωαννίδης, η Ταμίας Δημήτρης Ντόβας καθώς και τα μέλη Έφη Αποστολάτου και Σπύρος Κουτσούκος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο