Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με το Σύλλογο και κατοίκους της περιοχής Πολυδρόσου

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Επισκεπτόμαστε όλες τις γειτονιές και διαβουλευόμαστε με τους πολίτες»

Στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων που διεξάγει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με τους συλλόγους και πολίτες όλων των περιοχών του Αμαρουσίου, επισκέφθηκε την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 την περιοχή του Πολυδρόσου όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Παναγιώτη Πάντο και τα μέλη του Συλλόγου καθώς και με  κατοίκους της περιοχής.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κυρίως στην οδική ασφάλεια των πολιτών και τη διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων.  Ειδικότερα όμως έγινε αναφορά για διαγραμμίσεις, οδοσημάνσεις, διανοίξεις οδών (Κ. Καραμανλή), συντήρηση πρασίνου, διαμορφώσεις κοινόχρηστων χώρων, αξιοποίηση έκτασης 9 στρ., καθαρισμός παραρεμάτιας ζώνης, απαλλοτρίωση ΟΤ460Α κ.α.
Ακόμη παρουσία του Προέδρου του Αθλητικού Ομίλου “Τριφυλλιακού Πολυδρόσου Αµαρουσίου”  Κων/νου Λαμπρόπουλου, σημειώθηκαν οι ανάγκες για αθλητικές υποδομές στην περιοχή και για την αναβάθμιση των υπαρχόντων.

Ο Δήμαρχος μαζί με τα μέλη του Συλλόγου και τους κατοίκους και συνοδευόμενος από τεχνικό κλιμάκιο του Δήμου, επισκέφτηκε τα σημεία ενδιαφέροντος προκειμένου να λάβει ιδία γνώση των προβλημάτων.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Συναντούμε τους πολίτες του Αμαρουσίου στη γειτονιά διαμονής τους και συζητάμε μαζί τους τα θέματα που τους απασχολούν. Υπάρχουν ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια και σε αυτά δίνουμε προτεραιότητα. Προγραμματίζουμε εντός του Μάϊου τη γενική επίσκεψη των συνεργείων του Δήμου μας στο Πολύδροσο, προκειμένου να εκτελεστούν μία σειρά άμεσων παρεμβάσεων. Κάποιες είναι περιοδικές όπως οι καθαρισμοί και οι αποψιλώσεις και άλλες τεχνικών συντηρήσεων.  Τα μεγαλύτερα έργα που έχει ανάγκη η περιοχή είναι γνωστά, και η εμπλοκή τρίτων φορέων αναπόφευκτη όταν μιλούμε για παράδειγμα για το Ρέμα Φραγκοκλησιάς ή για σημεία παρακείμενα της Αττικής Οδού. Εκεί οι ενέργειές μας είναι συγκεκριμένες. Είμαστε δίπλα στους κατοίκους όλων των περιοχών για ένα Μαρούσι φιλικό και βιώσιμο».

Μετάβαση στο περιεχόμενο