Συνάντηση με του Διευθυντές του Γυμνασίου και Λυκείου του Πειραματικού Σχολείου Αναβρύτων είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Προχωράει η αδελφοποίηση του Πειραματικού Σχολείου Αναβρύτων με το Πειραματικό Σχολείο της πόλης Τσάο Γιάνγκ της Κίνας.

 

Συνάντηση με του Διευθυντές του Γυμνασίου κ. Γεωργία Ρουμπέα  και Λυκείου κ. Λεωνίδα Μάντζου του Πειραματικού Σχολείου Αναβρύτων  είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης σε συνέχεια της εξαιρετικής συνεργασίας που έχει με όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων του Αμαρουσίου τους ευχαρίστησε για την μέχρι τώρα συνεργασία τους και τους ενημέρωσε για το πρόσφατο ταξίδι του στην Κίνα όπου αντίστοιχο πειραματικό σχολείο από την αδελφοποιημένη πόλη Τσάο Γιάνγκ εξεδήλωσε ενδιαφέρον κατόπιν προτάσεως του Δημάρχου κ. Πατούλη για την αδελφοποίηση των δυο σχολείων.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, αυτή η πρωτοβουλία θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και για το εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και για τους μαθητές καθώς οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν, οι γνώσεις και η συνεργασία θα βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του σχολείου.

Μάλιστα επισήμανε ότι τους δυο λαούς τους ενώνουν πολλά και χιλιάδες χρόνια πολιτιστικής κληρονομιάς, ανοίγοντας νέους δρόμους συνεργασίας ανάμεσα στους δύο λαούς. 

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση με του Διευθυντές του Γυμνασίου και Λυκείου του Πειραματικού Σχολείου Αναβρύτων είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο