Έκθεση “Stories Untold”-Ιστορίες Τέχνης από την Συρία

Print Friendly, PDF & Email

Εγκαίνια: 26 Ιανουαρίου 2018, ώρα 19:00, Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Δήμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης»

 

Μία ξεχωριστή σύνθεση έργων Τέχνης της Συρίας, από καλλιτέχνες που έγιναν μάρτυρες ενός αιματηρού πολέμου στην ίδια τους τη χώρα, θα φιλοξενήσει το Μαρούσι, στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Δήμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» ( Βασ. Σοφίας 85 ).

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19:00.

Η έκθεση δεν μιλά για τη σκιά του πολέμου και τις δυσκολίες της ζωής, αλλά για την ομορφιά, την αντοχή και τη δύναμη της αγάπης και του φωτός του Συριακού λαού.
Είναι μία πρόσκληση ανοιχτή για μια ουσιαστική θέαση της σημερινής ζωής στη Συρία, που μέσα από τη διαχείριση της απώλειας, του πόνου και του φόβου, υμνείται η δημιουργικότητα, η αγάπη και η ελπίδα για ζωή.

Στην έκθεση «Stories Untold” συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Badie Jahjah, Bachir Badawi, Jumaa Nazhan, Jean Hana, Moafaq Makhoul, Aksam Talaa,Nimat Badawi, Sarab Safade.

 Είναι δημιούργημα της Manas Art Platform, τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου και την Gallery Alef Noon Damascus.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 και θα λειτουργεί καθημερινά 10:00- 14:00 & 17:00-20:00.
Σάββατο και Κυριακή: 11:00 – 20:00.

 

Σχετικά αρχείαΈκθεση “Stories Untold”-Ιστορίες Τέχνης από την Συρία_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο