Συνάντηση με το διδακτικό προσωπικό του Λυκείου Αναβρύτων για θέματα του σχολείου, είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, πλαισιωμένος αριστερά από τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δημήτρη Καρλαύτη, και τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας & Τεχνικών Έργων Νικόλαο Πέππα, και δεξιά από το Διευθυντή του Λυκείου Αναβρύτων Κώστα Δημογέροντα, και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Εξωραϊσμού της πόλης Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη. Παρόντες στη συνάντηση και εκπρόσωποι του διδακτικού προσωπικού του σχολείου, από δεξιά ο γυμναστής Γιώργος Κάτσικας, ο καθηγητής πληροφορικής Παναγιώτης Νικολόπουλος, ο μαθηματικός Στέφανος Μέτης, η φιλόλογος Ρίκα Κολέζα, ο μαθηματικός Νίκος Σωτηρόπουλος, ο καθηγητής φυσικής Αντώνης Κρητικός, και η καθηγήτρια γερμανικών Δήμητρα Γιανναρά.
|download file .jpg 106 KB|


Τις ευχαριστίες της για την έμπρακτη υποστήριξη του Δήμου προς το σχολείο, εξέφρασε αντιπροσωπεία του διδακτικού προσωπικού του Λυκείου Αναβρύτων προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, σε συνάντηση που είχε μαζί του όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν σε θέματα λειτουργίας του σχολείου αλλά και στις παρεμβάσεις που χρειάζεται να γίνουν.


Στη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε, παρόντων και των Αντιδημάρχων Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Νικόλαου Πέππα, και του προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δημήτρη Καρλαύτη, ο Διευθυντής του σχολείου Κώστας Δημογέροντας, εκ μέρους του διδακτικού προσωπικού, μετέφερε στη Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου τις ευχαριστίες όλων για το ενδιαφέρον της σε ό,τι αφορά στο σχολείο.


Το διδακτικό προσωπικό ενημέρωσε το Δήμαρχο και τους αρμόδιους εκπροσώπους της Διοίκησης για τα κτιριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο και, συνεπώς, την ανάγκη που υπάρχει για μία γενικευμένη επισκευή, λαμβάνοντας τη διαβεβαίωση από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Κατσιγιάννη, ότι τα συνεργεία του Δήμου θα είναι στη διάθεση τους.


Παράλληλα, έγινε αναφορά στην ιστορικότητα και στη σημασία του σχολείου των Αναβρύτων για την πόλη του Αμαρουσίου, στο έργο, στις δράσεις και στα προγράμματα που υλοποιεί, αλλά και στις αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Παιδείας στο εκπαιδευτικό σύστημα. Στο θέμα των συγχωνεύσεων ο κ. Καρλαύτης, διαβεβαίωσε τη Διεύθυνση του σχολείου ότι δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη για το Λύκειο Αναβρύτων.


Με την ευκαιρία της συνάντησης με το διδακτικό προσωπικό ο Γιώργος Πατούλης, εξέφρασε την υποστήριξη του Δήμου ως προς τις δράσεις και τη λειτουργία του σχολείου, διαβεβαιώνοντας ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την αναβάθμιση της λειτουργίας του αλλά και την υποστήριξη του έργου του.
 

Μετάβαση στο περιεχόμενο