Πρώτη συνεδρίαση της Διοίκησης του ΣΠΑΠ, υπό την Προεδρία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ νέος Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στην πρώτη συνεδρίαση της Διοίκησης του Συνδέσμου. Παρόντες ο νέος Αντιπρόεδρος, Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Κων/νος Ιωαννίδης και τα  μέλη της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής κ.κ. Ν. Παναγιώτου Αντιδήμαρχος Κηφισιάς, Π. Μακρής Αντιδήμαρχος Βριλησσίων, Π. Μπόλλας Δημ. Σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Βλ. Σιώμος Δημ. Σύμβουλος Πεντέλης, Κ. Κοντάκης Δημ. Σύμβουλος Διονύσου.
Επίσης εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Στ. Τσιπουράκης, Επ. Κατσιγιάννης, ο Δημ. Σύμβουλος Β. Κόκκαλης, ο Γ. Γ.  Μ. Χρηστάκης και ο Νομικός Σύμβουλος Π. Γρέγος.
|download file .jpg 94Kb|


Στόχος η έγκαιρη προετοιμασία και οργάνωση σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής  για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων

Στην πρώτη συνεδρίασή της συνήλθε η νέα Διοίκηση του Συνδέσμου για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), την επόμενη της εκλογής στη θέση του Προέδρου, του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.

Στη συνεδρίαση υπό την Προεδρία του κ. Πατούλη και παρόντος του νέου Αντιπροέδρου, Δημάρχου Βριλησσίων κ. Κων/νου Ιωαννίδη, συμμετείχαν τα  μέλη της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής κ.κ. Ν. Παναγιώτου Αντιδήμαρχος Κηφισιάς, Π. Μακρής Αντιδήμαρχος Βριλησσίων, Π. Μπόλλας Δημ. Σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Βλ. Σιώμος Δημ. Σύμβουλος Πεντέλης, Κ. Κοντάκης Δημ. Σύμβουλος Διονύσου.

Επίσης εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Στ. Τσιπουράκης, Επ. Κατσιγιάννης, ο Δημ. Σύμβουλος Β. Κόκκαλης, ο Γ. Γ.  Μ. Χρηστάκης και ο Νομικός Σύμβουλος Π. Γρέγος.

Στόχος της συνεδρίασης ήταν η έγκαιρη προετοιμασία και  οργάνωση, ώστε ο Σύνδεσμος να βρίσκεται σε ετοιμότητα ενόψει των επερχόμενων έκτακτων καιρικών φαινομένων, που αναμένεται να εκδηλωθούν από την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας έως και την Τετάρτη 9 του μηνός.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα της επόμενης δεντροφύτευσης στην Πεντέλη που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, την Κυριακή 13 Μαρτίου.

Ο νέος Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης μετά το πέρας της συνεδρίασης δήλωσε:
«Ως νέα Διοίκηση του ΣΠΑΠ, αν και δεν έχουμε αναλάβει επίσημα τις αρμοδιότητές μας, προχωρούμε στην οργάνωση και προετοιμασία για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών συνθηκών, που θα εκδηλωθούν τα επόμενα 24ωρα. Αυτό άλλωστε είναι και ο ιδρυτικός σκοπός του Συνδέσμου.

Η έγκαιρη προετοιμασία και οργάνωση σε κάθε επίπεδο Πολιτικής Προστασίας, ώστε να είμαστε σε ετοιμότητα σε συνεργασία με τις ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής, θα μεγιστοποιήσει τις δυνατότητές μας, αλλά και το προσδοκόμενο αποτέλεσμα για τον πολίτη».

Μετάβαση στο περιεχόμενο