Συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη στην απονομή των βραβείων “Regional Media Awards 2016”, με πρωταγωνιστές για πρώτη φορά τα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης

Print Friendly, PDF & Email

Στην απονομή των βραβείων“Regional Media Awards 2016”, που για πρώτη φορά συγκεντρώνουν και επιβραβεύουν τα Τοπικά και Περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης στη χώρα μας, συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης.

Στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά τιμήθηκαν για τις καλύτερες πρακτικές τους   μερικά από τα μεγαλύτερα τοπικά ΜΜΕ στις κατηγορίες τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδα, και διαδίκτυο, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή τους και τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με το κοινό.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης χαιρετίζοντας την εκδήλωση συνεχάρη τους διοργανωτές για τη σημαντική αυτή βραδιά, σημειώνοντας ότι «σε αυτή τη δύσκολη περίοδο είναι ωφέλιμο μέσα από την επιβράβευση να καλλιεργείται η ευγενής άμιλλα» και συμπλήρωσε:

«Τα περιφερειακά και τοπικά μέσα είναι όχι μόνο σημαντικό να στηριχτούν, αλλά θα έλεγα απαραίτητο, διότι η μεν πρόσβαση στην εθνική και παγκόσμια ειδησιογραφία η είναι εύκολη, η αναγκαιότητα και η χρησιμότητα όμως ενημέρωσης για την καθημερινότητα της τοπικής κοινωνίας γίνεται μόνο μέσα από τα τοπικά μέσα».

Στην τελετή απονομής, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου απένειμε στην κατηγορία Grand Press Awards το βραβείο στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» του Πύργου και στην κατηγορία Grand Radio Awards, λόγω ισοβαθμίας, απένειμε βραβεία στο radio 9,84 και στο παιδικό ραδιόφωνο «Family Fm 89,5».

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την απονομή των βραβείων “Regional Media Awards 2016”


Στιγμιότυπο 2 από την απονομή των βραβείων “Regional Media Awards 2016”

Μετάβαση στο περιεχόμενο