Επιθεώρηση από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη του έργου ανακατασκευής της οδού Ερυθρού Σταυρού στην Αγία Φιλοθέη

Print Friendly, PDF & Email

Τη γειτονιά της Αγίας Φιλοθέης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, προκειμένου να επιθεωρήσει την έναρξη των εργασιών για την ανακατασκευή της οδού Ερυθρού Σταυρού και την επέκταση τμήματος του πεζοδρομίου επί αυτής.

Μετά το πέρας της επίσκεψης στην περιοχή, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε:
«Ένα ακόμη έργο με ίδιους πόρους του Δήμου Αμαρουσίου βρίσκεται σε εξέλιξη, το οποίο θα συμβάλει στην ασφαλή διέλευση πεζών και οδηγών από την πολυσύχναστη οδό της Ερυθρού Σταυρού, που διέρχεται έμπροσθεν των νοσοκομείων «ΜΗΤΕΡΑ» και «ΥΓΕΙΑ».
 Για μία ακόμη φορά καλούμε την Περιφέρεια Αττικής να προχωρήσει στη χρηματοδότηση των έργων που έχει ανάγκη η πόλη μας και για τα οποία  έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένες μελέτες. Η εκτέλεση αντιπλημμυρικών έργων σε γειτονιές του Αμαρουσίου, η κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Ψαλίδι, η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου, είναι μερικά από αυτά.»

Τον κ. Πατούλη συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, Έργων και Μελετών κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Κόνιαρης και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου» κ. Αθανάσιος Φωτόπουλος.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από το έργο ανακατασκευής της οδού Ερυθρού Σταυρού στην Αγία Φιλοθέη


Στιγμιότυπο 2 από το έργο ανακατασκευής της οδού Ερυθρού Σταυρού στην Αγία Φιλοθέη

Μετάβαση στο περιεχόμενο