Συγκέντρωση τροφίμων από τον Δήμο Αμαρουσίου και το ΠΕ.Α.Π Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για την κάλυψη των επειγουσών αναγκών των Παιδικών Χωριών S.O.S

Print Friendly, PDF & Email

Συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση των «Παιδικών Χωριών SOS» πραγματοποιεί ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με το ΠΕ.Α.Π (Περιβάλλον – Αθλητισμός Πολιτισμός) Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης. Η δράση θα γίνει τo Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014 από 10 π.μ. – 2 μ.μ. μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, και έχει ως στόχο την ενίσχυση της λειτουργίας των δομών των παιδικών χωριών που φείδονται χρηματικών πόρων λόγω της οικονομικής κρίσης.


Ο Δήμος Αμαρουσίου, ευαισθητοποιημένος σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και υποστήριξης, διοργανώνει τη δράση, ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Γενικού Διευθυντή του ιδρύματος για υποστήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους με τρόφιμα ελλείψει προγραμμάτων χρηματοδότησης. Συνέπεια αυτής της αδυναμίας είναι αυτή τη στιγμή να μην υπάρχουν ούτε τα βασικά αγαθά για να στηριχθούν τα παιδιά αλλά ούτε οι οικογένειες που υποστηρίζονται από τα παιδικά χωριά SOS σε όλη τη χώρα.


Τα χωριά SOS χρειάζονται όσπρια, δημητριακά, μακαρόνια μέχρι γάλα, ρύζι και κονσέρβες.


Στα «Παιδικά Χωριά» φιλοξενούνται 230 παιδιά, ενώ συνολικά στηρίζονται 1.500 οικογένειες που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν «τα προς το ζην».Ανακοίνωση: Λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 15/11/2014.


Λόγω εκτάκτων καιρικών φαινομένων αναβάλλεται η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα Παιδικά Χωριά S.O.S. για το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 2 το μεσημέρι. Ο Δήμος Αμαρουσίου και το ΠΕ.Α.Π Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ανταποκρινόμενοι στην πανελλήνια έκκληση για έμπρακτη στήριξη των Παιδικών Χωριών SOS, σας καλούν όλους το ερχόμενο Σάββατο, να γίνουμε μια ομάδα αγάπης και να προσφέρουμε τα αναγκαία, συμβάλλοντας ο καθένας ξεχωριστά στην κοινή δράση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.Μετάβαση στο περιεχόμενο