Η προστασία της δημοτικής περιουσίας στο Μαρούσι, προτεραιότητα για τη Διοίκηση Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Η προστασία της δημοτικής περιουσίας αποτελεί προτεραιότητα για τη Διοίκηση Πατούλη στο Μαρούσι. Αυτό οφείλουν να το αντιληφθούν όλοι όσοι επιχειρούν να μετατρέψουν την πόλη μας από ανθρώπινο προάστιο, σε πόλη ανομίας.


Κυρίως, να το αντιληφθούν τα στελέχη της δημοτικής παράταξης «Εκτός των Τειχών», που «βάζουν πλάτη» και δικαιολογούν με δημόσιες ανακοινώσεις τους πράξεις βανδαλισμού και καταστροφές όπως αυτές που συντελέστηκαν πριν μερικές ημέρες στο Δημαρχείο Αμαρουσίου από συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που θέλουν να αυτοαποκαλούνται αντιεξουσιαστές.


Συμπεριφορές όπως αυτές δεν μειώνουν την πολιτική επιρροή αλλά αντίθετα, «ρίχνουν νερό στο μύλο» της Χρυσής Αυγής. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για πράξεις βανδαλισμού σε δημοτικά κτίρια, η λειτουργία μέχρι πρότινος στην πόλη μας των γραφείων του συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος. Αντίθετα, η ψύχραιμη και νηφάλια αντιμετώπιση του θέματος από πλευράς της σημερινής Δημοτικής Αρχής, οδήγησε τελικά στο κλείσιμο των συγκεκριμένων γραφείων. Ελπίζουμε τώρα που έκλεισαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι, να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά.


Όσον αφορά στη μήνυση κατ’ αγνώστων που κατατέθηκε από πλευράς Δημοτικής Αρχής στις 20 Οκτωβρίου για τις φθορές που υπέστη το Δημαρχείο Αμαρουσίου, πρόκειται για πράξη αυτονόητη κι επιβεβλημένη από το Νόμο.


Σε κάθε περίπτωση, η μήνυση αυτή στρέφεται ενάντια σε θλιβερές μειοψηφίες που χρησιμοποιούν τη βία και την τρομοκρατία για να προωθήσουν τις απόψεις τους, κι όχι ενάντια στις κινητοποιήσεις εργαζόμενων πολιτών, που δίνουν καθημερινά και ειρηνικά αγώνα, για να βελτιώσουν τη ζωή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο