Στον ετήσιο χορό του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο Ουίλς Ιωακείμ και τα μέλη του Δ.Σ. του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με μέλη και φίλους του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου, στη διάρκεια του ετήσιου χορού του Ομίλου.     


 


Στον καθιερωμένο ετήσιο χορό του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου, παρουσία πλήθους μελών και φίλων του Ομίλου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος εκ μέρους του Δ.Σ. από τον Πρόεδρο κο Ουίλς Ιωακείμ.


Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κος Πατούλης ευχαρίστησε τα μέλη του Ομίλου για την υποστήριξη και τη σημαντική συνεισφορά τους στο κοινωνικό έργο του Δήμου για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων, εκφράζοντας παράλληλα τα θερμά συγχαρητήρια του στο Δ.Σ. για τις δράσεις πολιτιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα που διοργανώνει, παρέχοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να περάσουν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους.


Στην εκδήλωση, εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, Δημήτρης Καμπούκος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Κατερίνα Ιωάννου και Ρένα Χαλιώτη.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο