Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει και ενισχύει το σημαντικό πολιτιστικό έργο που παράγεται στο Μουσικό Εργαστήρι Αγίας Φιλοθέης από καταξιωμένους καλλιτέχνες, σημείωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην αποκριάτικη εκδήλωση του Εργαστηρίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππας, τον μαέστρο της Μικτής Χορωδίας Αιμ. Γιαννακόπουλο, με την Πρόεδρο Ευαγγελία Βεργοπούλου, την Αντιπρόεδρο Αικ. Μακρή και μέλη του Μουσικού Εργαστηρίου Αγίας Φιλοθέης.


Στην εορταστική εκδήλωση σε ρυθμούς και χρώμα αποκριάτικο του Μουσικού Παραρτήματος Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίουμ συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης παρουσία φίλων και μελών του Εργαστηρίου.


Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης αναφέρθηκε στο σημαντικό πολιτιστικό έργο που παράγεται στο Μουσικό Εργαστήρι της Αγίας Φιλοθέης από καταξιωμένους καλλιτέχνες, που δίνει την ευκαιρία σε δεκάδες ενήλικες και παιδιά της γειτονιάς να εκφραστούν δημιουργικά και να περάσουν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους.
Όπως σημείωσε ο κος Πατούλης ο Δήμος Αμαρουσίου δεν θα πάψει να επενδύει στον πολιτισμό και στην πολιτιστική παράδοση της πόλης μας και παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, με κάθε πρόσφορο μέσον θα συνεχίσει να ενισχύει τα πολιτιστικά προγράμματα και τις ψυχαγωγικές εκδηλώσεις στην πόλη προς όφελος των κατοίκων της.


Η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα Ευαγγελία Βεργοπούλου ευχαρίστησε τον κο Πατούλη για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση, καθώς και για την προσφορά του στον πολιτισμό και στην πολιτιστική ταυτότητα της πόλης μας.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κος Νικόλαος Πέππας, η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κα Αικατερίνη Μακρή και μέλη του Μουσικού Παραρτήματος Αγίας Φιλοθέης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο