Στον εορτασμό του Ι.Ν. Υπαπαντής του Κυρίου στην Αγία Φιλοθέη παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα στους πιστούς κατά τη θεία λειτουργία για την Υπαπαντή του Κυρίου στην Αγία Φιλοθέη, ιερουργούντος του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλου.Συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αμαρουσίου έγινε η περιφορά της ιερής εικόνας του ναού.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τους δημοτικούς συμβούλους Κ. Αντωνόπουλο, Δ. Σμυρνή, και Δ. Καρλαύτη, και πλήθος πιστών στην περιφορά της εικόνας.


Στην αρχιερατική θεία λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλου, και στη λιτάνευση της ιεράς εικόνας παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις εορτασμού του Ιερού Ναού Υπαπαντής του Κυρίου στην Αγία Φιλοθέη.


Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ακολούθησε η λιτάνευση της ιερής εικόνας της Υπαπαντής του Κυρίου με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αμαρουσίου και εκατοντάδων πιστών.


Παρόντες στον εορτασμό ήταν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Κώστας Αντωνόπουλος, και Δημήτρης Σμυρνής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο