Το Κέντρο του Αμαρουσίου αλλάζει εικόνα, το έργο της Βιοκλιματικής Ανάπλασης ξεκίνησε με τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας

Print Friendly, PDF & Email


Η ετερόκλητη συμμαχία παρατάξεων της Αντιπολίτευσης δεν μπορεί να εμποδίσει την πρόοδο της πόλης


Η πρόσφατη επιτυχημένη δημόσια εκδήλωση που διοργάνωσε η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, για να ενημερώσει τους κατοίκους και τους επαγγελματίες του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου της πόλης μας για την έναρξη και τις φάσεις κατασκευής του έργου της Βιοκλιματικής Ανάπλασης, είναι φανερό πως ενόχλησε κάποιες από τις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης. Αυτό αποδεικνύεται από την ανακοίνωση που εξέδωσαν και υπέγραψαν απο κοινού οι κ.κ. Μπρέγιαννης, Μαγιάκης και Πολυχρονιάδης. Αναρωτιόμαστε τί κοινό έχουν αυτές οι παρατάξεις;


Τί κοινό μπορεί να έχει η παράταξη – συνέχεια του καθεστώτος Τζανίκου, με την παράταξη του «δεν πληρώνω- δεν κάνω έργο» και την παράταξη «Κόντρα στη λογική»;


Είναι προφανές τι τους ενώνει:  • Ενοχλήθηκαν γιατί διαπίστωσαν «από πρώτο χέρι» πως η συντριπτική πλειοψηφία της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα οι κάτοικοι και επαγγελματίες του Κέντρου, επιθυμούν να πραγματοποιηθεί το έργο της Ανάπλασης.

  • Ενοχλήθηκαν γιατί αποδείχθηκε στην πράξη ότι έχει πέσει στο κενό η προσπάθεια που έκαναν τους προηγούμενους μήνες να πείσουν τους συμπολίτες μας και να απαξιώσουν ένα έργο που όταν ολοκληρωθεί, θα αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα και τη λειτουργία του Κέντρου.

  • Ενοχλήθηκαν γιατί η παρουσία εκατοντάδων πολιτών που έδειξαν ότι διψούν για έργα στο Μαρούσι και στηρίζουν την προσπάθεια της Διοίκησης, δεν τους επέτρεψε να κάνουν μπάχαλο την εκδήλωση αυτή. Οι πολίτες ήταν αυτοί που δεν έδωσαν κανένα περιθώριο στους μπαχαλάκηδες της πόλης μας, να αμφισβητήσουν τη χρησιμότητα αυτής της παρέμβασης, που πραγματοποιείται μετά από επιτυχημένη διεκδίκηση του Δημάρχου Γ. Πατούλη.

Οι πολίτες μίλησαν

Οι εκατοντάδες κάτοικοι και επαγγελματίες του Αμαρουσίου έδωσαν ένα ηχηρό μάθημα στην ετερόκλητη συμμαχία των παρατάξεων της αδράνειας, έστειλαν με την παρουσία και τις θέσεις που διατύπωσαν το μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να ακυρώσει το έργο που θα αλλάξει τη φυσιογνωμία του Κέντρου.


Προκαλούμε τις δυνάμεις της Αντιπολίτευσης , αντί να κλαψουρίζουν και να ισχυρίζονται ότι δεν τους δόθηκε ο λόγος να εκθέσουν τις απόψεις τους, να διοργανώσουν αν τολμούν παρόμοια εκδήλωση ενημέρωσης, για να υποστηρίξουν ότι το έργο δεν χρειάζεται. Αν το τολμήσουν, θα διαπιστώσουν ξανά ότι η πλειοψηφία της πόλης γυρνά την πλάτη στις παρατάξεις που δεν θέλει να γίνει έργο στην πόλη.


Επιπλέον ,τους επιστρέφουμε το χαρακτηρισμό περί αλαζονείας και καθεστωτικής αντίληψης. Αλαζονεία δεν είναι να κάνεις ένα έργο που έχει τη στήριξη και αποδοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας, αλλά να πηγαίνεις κόντρα στις επιθυμίες των πολιτών και να βάζεις πάνω από αυτές τις όποιες εμμονές ή ιδεοληψίες σου.Συνεχίζουμε για να πάμε το Μαρούσι μπροστά

Αφήνουμε τους κ.κ. Μπρέγιαννη, Μαγιάκη, και Πολυχρονιάδη να ζήσουν με τις εμμονές και ιδεοληψίες τους και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Σε κάθε περίπτωση, η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου προχωρά μπροστά, με σχέδιο και πρόγραμμα , στην υλοποίηση του έργου της, έχοντας τη στήριξη των συμπολιτών μας. Η Βιοκλιματική Ανάπλαση είναι μόνον ένα από τα δεκάδες έργα που έγιναν ή θα γίνουν στο Μαρούσι.


Για το έργο που έγινε ή πρόκειται να γίνει, θα κριθούμε από τους πολίτες στις προσεχείς εκλογές.


Μετάβαση στο περιεχόμενο