Στον Αποκριάτικο χορό του 1ου Ειδικού Σχολείου Αμαρουσίου στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΣτην Αποκριάτικη εκδήλωση του 1ου Ειδικού Σχολείου Αμαρουσίου στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα, ο Αντιδήμαρχος  Ν. Αλεπούς, που εκπροσώπησε το Δήμαρχο Γ. Πατούλη, με μαθητές και μέλη του προσωπικού του σχολείου.


Στον Αποκριάτικο χορό για τα παιδιά του 1ου Ειδικού Σχολείου Αμαρουσίου στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα, συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου. Το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας κ. Νικόλας Αλεπούς, ο οποίος μετέφερε τους χαιρετισμούς και τις θερμές ευχές του Δημάρχου προς το διδακτικό προσωπικό και τα παιδιά του σχολείου.


Η Διευθύντρια κα Σπυρίδουλα Κατσαντώνη εξέφρασε τις ευχαριστίες της εκ μέρους όλων προς το Δήμο Αμαρουσίου για τη διάθεση ενός κλόουν και ενός παιδικού ήρωα, οι οποίοι πλαισίωσαν την εκδήλωση, χαρίζοντας άφθονο γέλιο στα παιδιά, τα οποία φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Ευχαρίστησε επίσης θερμά τον κ. Δήμαρχο για το αμέριστο ενδιαφέρον και την υποστήριξη που παρέχει με κάθε τρόπο στο σχολείο.


 Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ. Αντιδήμαρχος συνομίλησε με την κα. Κατσαντώνη για ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο