Ο Δήμος Αμαρουσίου παρουσία του Δημάρχου Γ. Πατούλη γιόρτασε την Αποκριά με τους ευπαθείς κοινωνικά συμπολίτες μας

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει θερμό χαιρετισμό στους προσκεκλημένους στο αποκριάτικο γεύμα αγάπης.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμές γιορτινές ευχές με τους συμμετέχοντες στην αποκριάτικη γιορτή.


Στιγμιότυπα από την αποκριάτικη γιορτή στο Δημαρχείο Αμαρουσίου για τους ευπαθείς κοινωνικά συμπολίτες μας.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους Αντιδημάρχους Ν. Πέππα, Ν. Αλεπού, Αντ. Παρτσινέβελο και τους χορηγούς του γεύματος αγάπης Δ. Κόκοτα, ιδιοκτήτη του μουσικού εστιατορίου «ΛΟΚΑΝΤΑ» και την Σ. Ζέρβα, μέλος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Αμαρουσίου «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ».


Αποκριάτικο γεύμα αγάπης προσέφερε ο Δήμος Αμαρουσίου σε εκατό περίπου συμπολίτες μας, παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη, ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους ευπαθείς κοινωνικά συμπολίτες μας.         


Σε κλίμα χαράς και κεφιού, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν ένα πλούσιο γεύμα, ευγενική προσφορά χορηγών της πόλης, ενώ την αποκριάτικη ατμόσφαιρα διάνθισαν με λάτιν και ευρωπαϊκούς χορούς οι δάσκαλοι και οι μαθητές του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.      


Στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη που τίμησε με την παρουσία του το Αποκριάτικο γεύμα αγάπης οι παρευρισκόμενοι επεφύλαξαν θερμή υποδοχή και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μαζί του γιορτινές ευχές. 
Ο κ. Δήμαρχος τους εξέφρασε την αγάπη του, με τη διαβεβαίωση ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους και θα έχουν την ειλικρινή συμπαράστασή του σε ότι έχουν ανάγκη.


Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά για την ευγενική προσφορά τους στο γεύμα αγάπης:
– Το μουσικό εστιατόριο «ΛΟΚΑΝΤΑ» και ειδικά τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Κόκοτα και την Έλλη Κόκοτα  που προσέφεραν το φαγητό, τρόφιμα και γλυκίσματα.
Τα περισσότερα μοιράστηκαν στους προσκεκλημένους, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης τα υπόλοιπα μεταφέρθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
– Το Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αμαρουσίου «Αγία Μαρίνα» που προσέφερε το κρασί και τα αναψυκτικά και ιδιαιτέρως την κα. Σοφία Ζέρβα, μέλος του Συλλόγου.   
 – Τα αρτοποιεία ΠΑΠΑΣΥΜΕΩΝ και Κώστα Νίκα στην οδό Ιερού Λόχου στο Μαρούσι, που προσέφεραν τα ορεκτικά.
– Τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ της Αγίας Παρασκευής και τον ιδιοκτήτη κ. Γιώργο Μυζήθρα που επίσης προσέφεραν είδη αρτοποιείου.                  


Της όλης διαδικασίας για την αποκριάτικη γιορτή επιμελήθηκαν το προσωπικό των Κοινωνικών Υπηρεσιών και οι εθελόντριες από το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου.       
Στην αποκριάτικη γιορτή παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας, Αντώνης Παρτσινέβελος και Νικόλας Αλεπούς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο