Στον αγιασμό του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου για τη νέα προσκοπική περίοδο παρέστη ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στην τελετή του αγιασμού για την έναρξη της νέας προσκοπικής περιόδου του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και μέλη της Διοίκησης.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης σημείωσε ότι είναι αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο του προσκοπισμού, καθώς διδάσκει αρχές και αξίες που μας συνοδεύουν σε όλη μας τη ζωή, ενώ συνεχάρη τα μέλη του 1ου Συστήματος για τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες τους, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες  για την αδιάλειπτη συμμετοχή τους στις δράσεις του Δήμου.

Ο Αρχηγός του Συστήματος κ. Νίκος Μπόγδανος καλωσόρισε τα παιδιά στη νέα προσχολική χρονιά και ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο Αμαρουσίου για όσα προσφέρει στον προσκοπισμό.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ξεναγήθηκε στη λέσχη των προσκόπων στην περιοχή του Αγίου Θωμά, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους γονείς των προσκόπων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης.                    

 

Σχετικά αρχείαΣτον αγιασμό του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου για τη νέα προσκοπική περίοδο παρέστη ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης (1)


Στον αγιασμό του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου για τη νέα προσκοπική περίοδο παρέστη ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης (2)


Στον αγιασμό του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου για τη νέα προσκοπική περίοδο παρέστη ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο