Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης γιόρτασε με όλο το Πολύδροσο τα 90 χρόνια από την ίδρυση της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου

Print Friendly, PDF & Email

Μία ιστορική βραδιά για το Πολύδροσο ήταν η Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, καθώς παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, μικροί και μεγάλοι γιόρτασαν τα 90 χρόνια από την ίδρυση της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου.   

Την επετειακή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, π. Συμεών, ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων  κ. Νίκος Φίλης, ο Μαρουσιώτης Αρεοπαγίτης  κ. Νικόλαος Πέππας, ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης, η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Δήμου Αμαρουσίου κα Ελένη Λέκκα Καλαντζάκη, διευθυντές σχολείων, καθηγητές και πλήθος κόσμου.  

Στο χαιρετισμό  του ο Δήμαρχος Αμαρούσιου κ. Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε ότι η Ενορία του Πολυδρόσου έχει τη δική της μακρά ιστορία, που ξεκινά το 1926, όταν μικρασιάτες πρόσφυγες  χτίζουν το πρώτο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου.
Παράλληλα ευχαρίστησε όλους τους Ενορίτες και τους φίλους της Ενορίας για την προσφορά τους στον Ι.Ν., καθώς και τα μέλη της Νεανικής Εστίας και υποσχέθηκε ότι θα είναι αρωγός στην πνευματική και πολιτιστική κυψέλη του Πολυδρόσου.

Ο Προϊστάμενος του Ι.Ν. πρωτοπρεσβύτερος π. Λάμπρος Ανδρεάκης μαζί με το εκκλησιαστικό συμβούλιο ευχήθηκαν στο κ. Πατούλη υγεία, δύναμη, μακροημέρευση, και πάντοτε να είναι συνεργός στο πολύπτυχο έργο της Ενορίας, που είναι ποιμαντικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό.

Την εκδήλωση διάνθισαν με χορούς και τραγούδια τα μέλη της Νεανικής Εστίας, ενώ τιμήθηκαν με ξεχωριστό έπαινο οι 35 κυρίες που μαγειρεύουν στο συσσίτιο της Ενορίας.       

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης γιόρτασε με όλο το Πολύδροσο τα 90 χρόνια από την ίδρυση της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου (1)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης γιόρτασε με όλο το Πολύδροσο τα 90 χρόνια από την ίδρυση της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου (2)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης γιόρτασε με όλο το Πολύδροσο τα 90 χρόνια από την ίδρυση της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο