Στο τουρνουά μίνι βόλεϊ του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου με τη λήξη της φετινής αθλητικής χρονιάς παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Αγώνες μίνι βόλεϊ περιελάμβανε η τελετή λήξης των προγραμμάτων πετοσφαίρισης παιδιών Δημοτικού του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου που πραγματοποιήθηκαν κατά την περίοδο 2014-2015. Τις προσπάθειες των παιδιών παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Συνολικά, στους αγώνες μίνι βόλεϊ της φετινής αθλητικής χρονιάς έλαβαν μέρος 100 παιδιά που αγωνίστηκαν ατομικά, 1 προς 1, και ανά τριάδες, 3 προς 3. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά συμμετέχουν στα προγράμματα βόλεϊ του Δήμου Αμαρουσίου αλλά και στους συλλόγους Α.Σ Νίκη Αμαρουσίου, Α.Ο Οδυσσέας Αμαρουσίου και Α.Ο Ηλυσιακός.

Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών προσπαθειών των παιδιών, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, απένειμε διπλώματα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, ενώ μετάλλια απένειμε στους τρεις πρώτους νικητές.

Στους αγώνες που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» παραβρέθηκαν, επίσης, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Πέππας, Πέτρος Κόνιαρης και Βασίλης Κόκκαλης.

Υπεύθυνη για την προπόνηση των παιδιών των Τμημάτων Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου ήταν η Μαρία Παπαδάκη.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά την απονομή των διπλωμάτων συμμετοχής στα παιδιά που έλαβαν μέρος στο τουρνουά.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα στα παιδιά που έλαβαν μέρος στο τουρνουά, τους προπονητές, τους Αντιδημάρχους Ρ. Χαλιώτη, Σπ. Σταθούλη, και τους δημοτικούς συμβούλους Ν. Πέππα, και Π. Κόνιαρη.


Στιγμιότυπα από τη διεξαγωγή του τουρνουά μίνι βόλεϊ στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».


Στιγμιότυπα από τη διεξαγωγή του τουρνουά μίνι βόλεϊ στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».

Μετάβαση στο περιεχόμενο