Στο κατάστημα ΙΑΝΟΣ στο Δήμο Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Βιβλίου και Πολιτισμού στο Golden Hall

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, μαζί με συγγραφείς βιβλίων.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης ανάμεσα στους υπευθύνους του Βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ του Δήμου Αμαρουσίου.


Στο πλαίσιο της εβδομάδας Βιβλίου και Πολιτισμού του Golden Hall, που διοργάνωσε το «ΣΚΑΪ Βιβλίο» σε συνεργασία με την Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟΣ υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, όπου παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου έκανε εκτενή αναφορά για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου, όπου μέσω του κοινωνικού φαρμακείου, κοινωνικού παντοπωλείου ενισχύονται οικονομικά και υλικά ευπαθείς ομάδες του Δήμου. Ιδίως τόνισε τη βουλησή του να ενισχύσει ο καθένας προσωπικά με ό,τι διαθέτει το εν λόγω Ταμείο αφού στη συγκεκριμένη περίπτωση μέρος των εσόδων από την αγορά των βιβλίων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας.

Τέλος, έκλεισε με ανοικτή πρόσκληση να επισκεφθούν όλοι το χώρο του βιβλιοπωλείου, αφού σε τέτοιου είδους φιλανθρωπικές εκδηλώσεις πρέπει όλοι ν’ ανταποκρινόμαστε θετικά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο