Στο 3ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 που διοργανώθηκε από το ΤΟ.ΣΥ.Ν με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Ν. Αλεπού, και τους δημοτικούς συμβούλους Δ. Σμυρνή, και Θ. Βλαχοπιώτη, ανάμεσα στους νικητές.Η ομάδα μπάσκετ Αμαρουσίου με αμαξίδιο καταχειροκροτήθηκε από το κοινό κατά την εμφάνισή της.


Με τη συμμετοχή 48 ομάδων και την ανάδειξη των τριών νικητριών ομάδων ολοκληρώθηκε το φετινό τουρνουά μπάσκετ 3on3 που διοργάνωσε το Τοπικό Συμβούλιο Νέων (ΤΟ.ΣΥ.Ν) Αμαρουσίου για τρίτη συνεχή χρονιά με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου. Δίνοντας το «παρών» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συμμετείχε σε φιλικό αγώνα και πανηγύρισε με τους νικητές του τουρνουά την επιτυχία τους.


Συμπαίκτες στο φιλικό αγώνα ο κ. Πατούλης, είχε το δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Σμυρνή, και το δημοτικό σύμβουλο και πρώην πρόεδρο του ΤΟ.ΣΥ.Ν Θανάση Βλαχοπιώτη, κόντρα στην ομάδα νέων του ΤΟ.ΣΥ.Ν Αμαρουσίου.


Το τουρνουά που ξεκίνησε στις 9 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 9 το βράδυ παρακολούθησαν περισσότεροι από 300 φίλαθλοι στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».


Ξεχωριστή ήταν η εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου με αμαξίδιο που συμμετείχε σε αγώνα επίδειξης ενθουσιάζοντας την κερκίδα και αποσπώντας το θερμότερο χειροκρότημά της.


Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με την απονομή μεταλλίων στις τρεις νικήτριες ομάδες νέων του Αμαρουσίου, ενώ τους προσφέρθηκαν και δώρα, ευγενική προσφορά καταστημάτων της πόλης.


Ο Δήμος Αμαρουσίου και το ΤΟ.ΣΥ.Ν Αμαρουσίου ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης: akadimos.net, OTEshop Αμαρουσίου, Imagine café bar, Paintballers Maroussi, The House Rules, Ασβεστόλακος.


Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Νικόλας Αλεπούς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο