Στο 20ο Ετήσιο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φυσιοθεραπείας απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης εν μέσω του καθηγητή Νευροχειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Δαμ. Σακά και του βουλευτή στην Α’ Πειραιά της Ν.Δ. γιατρού  Παν. Μελά  στο 20ο Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσιοθεραπείας.
|download file .jpg 89Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών Π. Μπουζικάκο.
|download file .jpg 53Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό από το βήμα του 20ου Ετήσιου Πανελληνίου Επιστημονικού Συνεδρίου Φυσιοθεραπείας.
|download file .jpg 62Kb|


Στην επίσημη έναρξη των εργασιών του 20ου Ετήσιου Πανελληνίου Επιστημονικού Συνεδρίου Φυσιοθεραπείας απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας, κ. Γιώργος Πατούλης.

Το επετειακό συνέδριο λόγω της εικοστής διοργάνωσής του, με θέμα: «Κλινική και Φυσιοθεραπευτική Προσέγγιση του Νευροχειρουργικού και Ορθοπαιδικού ασθενή – Σύγχρονες αντιλήψεις», διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, από τις 26 – 28 Νοεμβρίου.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τα μέλη της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής για την άψογη διοργάνωση του συνεδρίου, το οποίο όπως σημείωσε «με τη συμμετοχή διαπρεπών επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων αποτελεί την ευκαιρία για την καταγραφή των εξελίξεων της επιστήμης της φυσιοθεραπείας με έμφαση στην αποκατάσταση του ασθενή.»
Παράλληλα, ο κ. Πατούλης ευχήθηκε με την ολοκλήρωση των εργασιών του συνεδρίου να έχει επιτευχθεί ο στόχος που έχει προσδιορισθεί: Αφενός να παρουσιαστεί η κλινική εικόνα μαζί με τη συμπτωματολογία των Νευροχειρουργικών και Ορθοπαιδικών ασθενών και αφετέρου να δώσει την ευκαιρία  σε νέους επιστήμονες να παρουσιάσουν τις πρόσφατες ερευνητικές  εργασίες τους.

Την ημέρα έναρξης των εργασιών του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε επίσης η αδελφοποίηση του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών με τον Παγκύπριο Σύλλογο Φυσιοθεραπευτών, εγκαινιάζοντας μια νέα περίοδο στις σχέσεις των δύο συλλόγων και τη στενή συνεργασία σε επιστημονικό, εκπαιδευτικό, επαγγελματικό  και συνδικαλιστικό επίπεδο. Για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν επίσης τα εικαστικά έργα φυσιοθεραπευτών, σε έκθεση που διοργανώθηκε στο ίδιο χώρο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο