Στις επιδείξεις των αθλητών TAE KWON DO του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Στιγμιότυπα κατά την απονομή από τον Δήμαρχο Γ. Πατούλη, των διπλωμάτων συμμετοχής στους αθλητές.Στιγμιότυπα από τις επιδείξεις TAE KWON DO των μικρών και των μεγαλύτερων σε ηλικία αθλητών.


 


 


Περισσότερα από εξήντα άτομα, παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, και ενήλικες, μέλη του Αθλητικού Τμήματος διαγωνίστηκαν ενώπιον κριτικής επιτροπής στο άθλημα του TAE KWON DO για την απόκτηση ζώνης, στο πλαίσιο των εορταστικών αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου Αμαρουσίου με αφορμή τη λήξη της φετινής χρονιάς. Τις προσπάθειες των αθλητών παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, και τους απένειμε διπλώματα συμμετοχής.


Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, συνεχάρη τους συμμετέχοντες για τις επιδόσεις τους στο άθλημα και ευχαρίστησε τους γονείς των μικρών αθλητών για την εμπιστοσύνη τους στα προγράμματα του Αθλητικού Τμήματος του Δήμου.


Τις επιδείξεις στο άθλημα παρακολούθησε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Πέππας.


Τις δεξιότητες των παιδιών και την κατάταξή τους αξιολόγησε η κριτής Γωγώ Αγγελάκου. Προπονήτρια των αθλητών στα προγράμματα TAE KWON DO του Τμήματος Αθλητισμού ήταν η Εύη Τραμπάκουλα.


  

Μετάβαση στο περιεχόμενο