Τη μνήμη και την προσφορά του Αριστείδη Βότση τίμησε το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στην τελετή ονοματοδοσίας αίθουσας του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αναβρύτων παρόντος του Δημάρχου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, μιλώντας για το έργο του Αριστείδη Βότση στην τελετή ονοματοδοσίας στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου.Κατά τα αποκαλυπτήρια από τον Δήμαρχο Γ. Πατούλη, και τη σύζυγο του εκλιπόντος Μ. Μπερερή, της επιγραφής με το όνομα του Αριστείδη Βότση έξω από την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αναβρύτων


Στην τελετή ονοματοδοσίας της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου σε αίθουσα «Αριστείδη Βότση» στη μνήμη του ανθρώπου που υπηρέτησε επί σειρά ετών την τοπική αυτοδιοίκηση από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Αμαρουσίου και πρωτοστάτησε στην κατασκευή του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αναβρύτων, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Η ονοματοδοσία πραγματοποιήθηκε κατόπιν σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης σε συνέχεια εισήγησης του Δημάρχου.


Μετά την τέλεση του τρισαγίου στη μνήμη του πρόωρα εκλιπόντος Αριστείδη Βότση, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, αναφέρθηκε στη δράση του επί 16 συναπτά χρόνια δημοτικού συμβούλου της πόλης αλλά και στους αγώνες που πραγματοποίησε ώστε η γειτονιά των Αναβρύτων να αποκτήσει το δικό της Δημοτικό Σχολείο.


«Παρότι προσωπικά δεν είχα την τύχη να τον γνωρίσω, μέσα από την επαφή με την οικογένειά του, έχω σχηματίσει άποψη για το ήθος και τη δυναμική προσωπικότητα του Αριστείδη Βότση. Με την απόφασή μας αυτή ως Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης αποτίνουμε φόρο τιμής σε έναν Μαρουσιώτη άνθρωπο της αυτοδιοίκησης που ομολογουμένως είχε αναπτύξει πλούσια δραστηριότητα συμβάλλοντας μέσα από τις προσπάθειές του στο κοινωνικό όφελος και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης» ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Πατούλης.


Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρόντων της συζύγου του εκλιπόντος Μαρίας Μπερερής, της κόρης τους, συγγενών και φίλων, του διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου κ. Δαλαβίκα, και δασκάλων του σχολείου όπως, επίσης, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδα Γαρδέλη, και των δημοτικών συμβούλων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και Θανάση Βλαχοπιώτη.
             


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο