Στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, σε φιλικό στιγμιότυπο με τον τέως Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας για την εκλογή νέου Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.


Το εκλογικό του δικαίωμα στην εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας άσκησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με στελέχη του κόμματος.


Της εκλογικής διαδικασίας προηγήθηκε η ομιλία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με επίκεντρο το νέο πακέτο μέτρων περικοπών. Επεσήμανε τη σημασία της ενότητας για την αντιμετώπιση της κρίσης και σε εσωκομματικό επίπεδο την ανάγκη ανασυγκρότησης.


Μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού ξεκίνησε η διαδικασία για την εκλογή του νέου Γραμματέα μεταξύ τριών υποψηφίων, του Νικήτα Κακλαμάνη, του Μανώλη Κεφαλογιάννη και του Θεοδόση Λαμπρόπουλου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο