Στην τιμητική βραδιά αφιερωμένη στην Παλαιστίνη στο Θέατρο Βράχων εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στην μουσική αφιερωματική βραδιά στην Παλαιστίνη, που διεξήχθη και με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου στο Θέατρο Βράχων, την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017, το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και Ρένα Χαλιώτη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Αντιδήμαρχος μετέφερε στους διοργανωτές και ιδιαίτερα στον Πρέσβη του κράτους της Παλαιστίνης στην Ελλάδα Mr Marwan Toubassi τη συμπαράσταση του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη στον πονεμένο λαό της Παλαιστίνης, καθώς και τη βούληση της Διοίκησης να συνδράμει με κάθε τρόπο στην προβολή εκδηλώσεων που δίνουν ελπίδα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο κόσμο, ένα καλύτερο αύριο.

Στο σημαντικό αυτό πολιτιστικό γεγονός, η Ορχήστρα «Οι κόρες της Ιερουσαλήμ» αποτελούμενη  από νεαρά κορίτσια, από την κατεχόμενη Παλαιστίνη, την Ιερουσαλήμ, τη Ναμπλούς, τη Γάζα, τη Ραμάλα και τη Βηθλεέμ, τραγούδησαν Παλαιστινιακά και Ελληνικά τραγούδια. Παλαιστινιακοί ήχοι και ρυθμοί γνώριμοι και συγγενικοί συναντήθηκαν με παραδοσιακά τραγούδια του Αιγαίου και της Σμύρνης. Ιδιαίτερη ήταν η συμμετοχή της  Μαρίας Σουλτάτου, που τραγουδήσει στα ελληνικά και αραβικά.

 Στην εκδήλωση η κα Χαλιώτη εκ μέρους του Δημάρχου κου Πατούλη συνεχάρη επίσης την κα Σοφία Τζιτζίκου, Πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNISEF για το σημαντικό έργο που προσφέρει με την ιδιότητα της για την αδελφοσύνη των λαών και την προστασία των παιδιών που υποφέρουν.   

 Για την αξιέπαινη προσφορά της η κα Τζιτζίκου τιμήθηκε με παράσημο από τον Πρέσβη Marwan Toubassi.

 

Σχετικά αρχείαΣτην τιμητική βραδιά αφιερωμένη στην Παλαιστίνη στο Θέατρο Βράχων εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_1


Στην τιμητική βραδιά αφιερωμένη στην Παλαιστίνη στο Θέατρο Βράχων εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_2


Στην τιμητική βραδιά αφιερωμένη στην Παλαιστίνη στο Θέατρο Βράχων εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο