Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει τις μέλλουσες και νέες μητέρες σε συνεργασία με τη MMC ΕΞΕΛΙΞΗ

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την ενίσχυση και στήριξη των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των νέων γονέων

Με την παράδοση μεγάλης ποσότητας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου σε βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα και άλλων παιδικών προϊόντων περιποίησης από την MMC ΕΞΕΛΙΞΗ, εγκαινιάζεται ένα νέος κύκλος αγαστής συνεργασίας με το Δήμο Αμαρουσίου, που είχε ξεκινήσει το 2013 για τη στήριξη της μαρουσιώτικης οικογένειας και ιδιαίτερα κάθε νέας ή μέλλουσας μητέρας.    

Τα παιδικά είδη παρέδωσε η υπεύθυνη του προγράμματος κα Μαρία Κονετά στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, παρουσία της Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κας Ελένης Λέκκα.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τη MMC- ΕΞΕΛΙΞΗ για την κοινωνική ευαισθησία και προσφορά της και ευχήθηκε η συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου να  λειτουργήσει υποστηρικτικά και να είναι ωφέλιμη στους νέους γονείς.

«Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την ενίσχυση και στήριξη των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των νέων γονέων. Πιστεύουμε ότι μέσα από τη συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας μας με το My New Baby, οι νέοι γονείς θα βρουν την υποστήριξη και τη συμπαράσταση που έχουν ανάγκη στα πρώτα βήματα του νέου τους ρόλου ως γονείς» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.           

 Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν εντελώς δωρεάν να παρακολουθήσουν στο χώρο του My New Baby Avenue, στον 1ο όροφο όλο το χρόνο τα ακόλουθα μαθήματα:

  • Κύκλος μαθημάτων με τη Μαία για Εγκυμονούσες που επαναλαμβάνονται κάθε βδομάδα (Στάδια τοκετού, διαχείριση πόνου, επισκληρίδιος,  αναπνοές, Βιωματικός Θηλασμός, Περιποίηση και φροντίδα μωρού)
  • Συναντήσεις με τη Μαία για Νέες Μητέρες με μωράκια με θέμα τον Θηλασμό
  • Συναντήσεις με Ψυχολόγο για Εγκυμονούσες και Γονείς με μωράκια και παιδάκια
  • Συναντήσει με Παιδίατρο για ανοιχτή συζήτηση με Γονείς
  • Σειρά Εκδηλώσεων για Γονείς (Παιδική Διατροφή, Baby Yoga, Θηλασμός, Αυτισμός, κ.α.)
  • Σειρά Εκδηλώσεων για παιδάκια (Παιδικό Θεατρικό Παραμύθι, Ζαχαροπλαστική, Παράσταση Καραγκιόζη, Μουσικό Παιχνίδι, Εργαστήρι Χειροτεχνίας, κ.α.)

Παράλληλα, στο ισόγειο του Δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα),θα υπάρχει καθημερινά συνεργάτης, ο οποίος θα προσφέρει ένα δώρο έκπληξη σε κάθε γονέα που θα περιμένει για να εγγράψει το μωρό του στο ληξιαρχείο, ενώ επιπλέον δώρα  θα προσφέρονται στους Κατόχους ARTEMIS CARD, δηλαδή στους κατοίκους και στους δημότες του Δήμου Αμαρουσίου.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει τις μέλλουσες και νέες μητέρες σε συνεργασία με τη MMC ΕΞΕΛΙΞΗ_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο