Στην τελετή του αγιασμού για την έναρξη της νέας Οδηγικής χρονιάς του Τοπικού Τμήματος Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού που συμπίπτει με τη συμπλήρωση 60 χρόνων από της ιδρύσεως του παρέστη ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην τελετή του αγιασμού του Τοπικού Τμήματος Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού για την έναρξη της νέας οδηγικής χρονιάς, παρουσία στελεχών, μελών, γονέων και φίλων του Οδηγισμού. 


 


Στην έναρξη της νέας Οδηγικής χρονιάς του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού με τον καθιερωμένο αγιασμό παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με τη συμμετοχή των στελεχών των ομάδων (Αρχηγών, Υπαρχηγών και Βοηθών) και των μελών από τις ομάδες των Αστεριών, των Πουλιών των Οδηγών και των μεγάλων Οδηγών.  


Την τελετή του αγιασμού από τον πατέρα Σαράντη του Μητροπολιτικού Ναού Παναγία της Θεοτόκου, παρακολούθησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι  κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης,ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Σμυρνής, γονείς και φίλοι του Οδηγισμού. Παρέστησαν επίσης η Έφορος της Περιφέρειας κα Θάλεια Ξηρομερήτου και η Έφορος του Τοπικού Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού κα Μάνια Ρήγα.


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης ευχήθηκε στους επικεφαλής των ομάδων και στα μέλη του Τοπικού Τμήματος καλή οδηγική χρονιά, εξάροντας το εθελοντικό πνεύμα και την κοινωνική συνεισφορά τους στην πόλη του Αμαρουσίου. Εξέφρασε παράλληλα την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής στο έργο τους με τη διαβεβαίωση ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους και θα στηρίζει τις δράσεις και πρωτοβουλίες τους.


Η Αρχηγός του Τοπικού Τμήματος κα Μαριάννα Ζερβάκη καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση, ενώ αναφερόμενη στο σκοπό, τις ιδέες και τις αξίες του Οδηγισμού τόνισε ότι εφέτος είναι μία ιδιαίτερη χρονιά για τον Οδηγισμό στο Μαρούσι, καθώς γιορτάζονται τα 60 χρόνια από τη λειτουργία των πρώτων τμημάτων του στην πόλη και τα 80 χρόνια ιδρύσεως του Οδηγισμού στη χώρα μας.             


Μετά το πέρας της τελετής του αγιασμού τα στελέχη πραγματοποίησαν αξιόλογες οδηγικές δραστηριότητες.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο