Στην τελετή απονομής των βραβείων Ε.Β.Ε.Α παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Υπουργό Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη, τον πρόεδρο της βραβευθείσας φαρμακοβιομηχανίας Φαρμασέρβ-Λίλλυ Δ. Φιλιώτη, και τον πρόεδρο της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής Β. Κοντοζαμάνη.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον επιχειρηματία και εκπρόσωπο της βραβευθείσας εταιρίας Aegean Marine Petroleum Δ. Μελισσανίδη.


Στην τελετή απονομής των επιχειρηματικών βραβείων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α) που διοργανώνονται για 16η συνεχή χρονιά παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ. Πατούλης, είχε επαφές με στελέχη της κυβέρνησης, εκπροσώπους ευρύτερα από τον πολιτικό αλλά και επιχειρηματικό χώρο ανάμεσα στους οποίους και επικεφαλής των βραβευθέντων εταιριών.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όπως και ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Α Κώστας Μίχαλος. Την απονομή των βραβείων πραγματοποίησε ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης. Συνολικά βραβεύτηκαν 11 επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο