Στην πρώτη αιμοδοσία του 2011 για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Νέας Δημοκρατίας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, κοντά στο Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ Μανώλη Αγγελάκα, κατά την ώρα της αιμοδοσίας.
|download file .jpg 73 Kb|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α Γιώργος Πατούλης, από αριστερά με τον Τομεάρχη Οργανωτικού της ΝΔ Δημήτρη Πάρρα, τον Περιφερειάρχη Οργανωτικού και Υπεύθυνο της Τράπεζας Αίματος της ΝΔ Νίκο Καπερώνη, τον Λεκανοπεδιάρχη Οργανωτικού της ΝΔ ʼρη Τσορώνη, το Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ Μανώλη Αγγελάκα, και τον γιατρό κ. Αγγελάκα.
|download file .jpg 90 Kb|Με τη φυσική του παρουσία αλλά και την ιατρική συνδρομή του συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α Γιώργος Πατούλης, στην πρώτη αιμοδοσία του 2011 που διοργάνωσε η Νέα Δημοκρατία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της παράταξης.

Έχοντας εμπειρία από την Τράπεζα Αίματος που διατηρεί ο Δήμος Αμαρουσίου καλύπτοντας με απόλυτη επιτυχία τις ανάγκες των κατοίκων και δημοτών του, ο Γιώργος Πατούλης, με την ευκαιρία της παρουσίας του στην αιμοδοσία της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε τη σπουδαιότητα της Τράπεζας Αίματος στο κόμμα και συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους.

«Η αιμοδοσία είναι μία κορυφαία πράξη ζωής προς το συνάνθρωπό μας. Εύχομαι η πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας να βρει μιμητές και σε άλλες κομματικές παρατάξεις» ανέφερε ο κ. Πατούλης.

Με σύνθημα «κατάθεση ψυχής – ανάληψη ζωής» η αιμοδοσία για τη στήριξη της Τράπεζας Αίματος πραγματοποιήθηκε με την αθρόα συμμετοχή μελών, και με τη συνεργασία της ΝΟΔΕ Λεκανοπεδίου Αττικής και του προσωπικού του νοσοκομείου «Ελπίς».

Την ευθύνη για την Τράπεζα Αίματος της Νέας Δημοκρατίας έχει ο Περιφερειάρχης Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Καπερώνης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο