Με πλήθος πιστών παρακολούθησε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης τη θεία λειτουργία της Κυριακής των Βαϊων, στον Ι.Ν. της Υπαπαντής του Κυρίου Αγίας Φιλοθέης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό με πολλές ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα στο εκκλησίασμα του Ι.Ν. της Υπαπαντής του Κυρίου Αγίας Φιλοθέης, μετά τη θεία λειτουργία της Κυριακής των Βαϊων.
|download file .jpg 121 Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον  Αιδεσιμολογιώτατο Πατέρα Θεοφάνη τον Αντιδήμαρχο Σπ. Σταθούλη, τους Δημοτικούς Συμβούλους Κ. Αντωνόπουλο, Β. Μπαλάση, Κ. Νταλούκα, μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και ενορίτες παρακάθεται στο κέρασμα που παρέθεσε η εκκλησία.
|download file .jpg 108 Kb|


Στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου Αγίας Φιλοθέης, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης μαζί με πλήθος πιστών τη θεία λειτουργία της Κυριακής των Βαϊων που τέλεσε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πατέρας Θεοφάνης. Παρόντες επίσης ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σταθούλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κων/νος Αντωνόπουλος, Βασίλειος Μπαλάσης και Κων/νος Νταλούκας.

Στον χαιρετισμό του προς το εκκλησίασμα, μετά το πέρας της θείας λειτουργίας, ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική εξέλιξη για την περιοχή της Αγίας Φιλοθέης, που αφορά στην οριστική παραχώρηση από την ΚΕΔ, του οικοπέδου, όπου πρόκειται να ανεγερθεί το νέο σχολικό συγκρότημα, στο οποίο θα στεγαστούν το 8ο Γυμνάσιο και το 9ο Λύκειο Αμαρουσίου. «Η παραχώρηση αυτή είναι το θετικό αποτέλεσμα της διεκδίκησής μας από το Δημόσιο της συγκεκριμένης έκτασης, με στόχο την ικανοποίηση ενός πολύχρονου αιτήματος των κατοίκων της περιοχής για την κατασκευή και λειτουργία ενός σύγχρονου και ασφαλούς συγκροτήματος που θα καλύπτει τις ανάγκες εκπαίδευσης των μαθητών της γειτονιάς. Με τη συμπαράσταση των κατοίκων και των μαθητών της περιοχής οι προσπάθειες μας δικαιώθηκαν. Μαζί συνεχίζουμε την προσπάθεια, αυτή την φορά για να επισπεύσουμε τις διαδικασίες κατασκευής του σχολείου στο οικόπεδο που πετύχαμε να μας παραχωρηθεί».

Παράλληλα, ο κ. Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκόμενους για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, ενώ παρακάθησε με μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και ενορίτες στο κέρασμα που παρέθεσε η ενορία της εκκλησίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο