Στην περιφορά του Επιταφίου και την ακολουθία της Αναστάσεως παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο κ. Πατούλης με τη σύζυγό του Μαρίνα και το γιο τους Αλέξανδρο, τον πρώην Δήμαρχο κ. Χ. Βλάχο, και τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Ν. Πέππα, Ν. Κάββαλο και Γ. Πουλόπουλο.
|dowmload file .jpg 107 KB|


Πλήθος κόσμου παρακολουθεί την περιφορά του Επιταφίου μαζί με τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους.
|download file .jpg 129 KB|


Ο κ. Πατούλης μαζί με τους Δημ. Συμβούλους κ. κ. Ν. Γαρδέλη και Αν. Παρτσινέβελο, στην περιφορά του Επιταφίου στο Νεκροταφείο Αμαρουσίου.
|download file .jpg 157 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης παραδίδει το ʼγιο Φως στον εφημέριο του Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου, πατέρα Νικόλαο.
|download file .jpg 82 KB|
 


 


Την περιφορά του Επιταφίου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρακολούθησε την Μεγάλη Παρασκευή, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.


Το «παρών» έδωσαν Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκατοντάδες κόσμου που παρακολούθησαν με κατάνυξη την ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου.

Την ίδια μέρα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου παραβρέθηκε για 2η χρονιά και στην περιφορά του Επιταφίου του Ιερού Ναού του Αγ. Γεωργίου Νεκροταφείου Αμαρουσίου, η οποία κατά την παράδοση, γίνεται πριν τη δύση του ηλίου, το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής.

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με τη σύζυγό του Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη και τον γιο τους Αλέξανδρο παρακολούθησαν τη λειτουργία της Αναστάσεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους και τον μαρουσιώτικο λαό.

Λίγο νωρίτερα, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, ο κ. Πατούλης είχε μεταβεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να παραλάβει το ʼγιο Φως, το οποίο και μετέφερε στην Μητρόπολη του Αμαρουσίου, όπου το παρέδωσε στον εφημέριο του Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου, π. Νικόλαο, παρουσία του ιερού κλήρος της Μητροπόλεως, δημοτικών συμβούλων και πλήθος κόσμου.
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο