ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Print Friendly, PDF & Email


|download file .pdf 2.52MB|
ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
Από τον Δήμο Αμαρουσίου, στο Αμαλίειο, ώρα 11:30


Παραδοσιακό γλέντι, παραδοσιακά εδέσματα
όλα με την ευγενική προσφορά των χορηγών
που αγαπούν την πόλη μας      


Ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεορτάσει το Πάσχα με τους κατοίκους της πόλης, στον υπαίθριο χώρο του Αμαλείου (Λεωφόρο Κηφισίας 219).
Το ψήσιμο του οβελία, τα παραδοσιακά εδέσματα, η ζωντανή μουσική και ο χορός θα συνθέτουν μία εορταστική ατμόσφαιρα, στην οποία θα κυριαρχεί η χαρά, η διασκέδαση, η αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο.


Όλα θα είναι έτοιμα από τις 11:30 το πρωί!
Το Πασχαλινό τραπέζι θα είναι στρωμένο με πλούσιες Πασχαλινές νοστιμιές, προσφορά των επιχειρήσεων που αγαπούν την πόλη μας και στηρίζουν την κοινωνική επιχειρηματικότητα, με αποκλειστικό στόχο το κοινωνικό όφελος.   


Παραδοσιακή μουσική απ’ όλη την Ελλάδα, με το μεγάλο όνομα στο κλαρίνο, τον Κώστα Σαλέα, στο βιολί τον Ν. Μωραϊτη, στην κιθάρα τον Σπ. Βασιλάρη, στο ακορντεόν τον Κ. Ντούσκα, στο τουμπελέκι Γ. Λυκόνη και στο μπουζούκι τον δεξιοτέχνη Σαράντο, θα ανεβάσουν το κέφι και τη διάθεση και θα μας απογειώσουν σ’ ένα υπέροχο παραδοσιακό γλέντι.
 Το ρεπερτόριο πλούσιο με τραγούδια από τη Ρούμελη το Μωριά, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία, τη Θράκη. Τραγούδια Σμυρνέικα και  Νησιώτικα, αλλά και αυθεντικό λαϊκό ρεμπέτικο τραγούδι. 
Το ρυθμό στο χορό θα δίνουν τα χορευτικά συγκροτήματα από το Τμήμα Παραδοσιακών χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.


Για τη διασκέδαση των μικρών μας φίλων, ο Δήμος θα λειτουργεί  παιδότοπο στο χώρο, όπου θα μπορούν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους.        
         
Το φετινό Πάσχα σας περιμένουμε να το γιορτάσουμε μαζί, να ανταλλάξουμε ευχές, να τσουγκρίσουμε το Πασχαλινό αυγό!   
Μετάβαση στο περιεχόμενο