Στην οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου εντάχθηκαν 18 νέοι εργαζόμενοι

Print Friendly, PDF & Email

Δεκαοκτώ εργαζομένους που απορρόφησε στις υπηρεσίες του ο Δήμος Αμαρουσίου καλωσόρισε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, σε συνάντηση που είχε μαζί τους με αφορμή την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πατούλης, καλωσόρισε δύο εργαζομένους της λυθείσας εταιρίας «Άθμονο Ακινήτων ΑΕ – ΟΤΑ» στην οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου. Οι εργαζόμενοι τοποθετήθηκαν σε πρωσοποπαγείς θέσεις, αντίστοιχες των τυπικών τους προσόντων, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών μεταφοράς τους στη βάση της έγκρισης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αντίστοιχα, μετά την αίσια έκβαση των δικαστικών αγώνων 16 εργαζομένων που ανήκουν στην κατηγορία Αμεα, προσπάθεια που τελεσφόρησε με τη στήριξη της Διοίκησης του Δήμου και προσωπικά του Δημάρχου σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, εντάχθηκαν στις υπηρεσίες του Δήμου με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου.

«Καλωσορίζουμε τους νέους εργαζομένους που εντάσσονται στο δυναμικό του Δήμου μας και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στα καθήκοντά τους. Όλα αυτά τα χρόνια βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων μας, στο δικαίωμά τους για σταθερή εργασία. Σε δύσκολες εποχές είμαστε ευτυχείς που οι προσπάθειες μας συνεχίζουν να οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα» δήλωσε ο Δήμαρχος κατά την υποδοχή τους.

Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν τον κ. Πατούλη, που στηρίζει τις διεκδικήσεις, και τον αγώνα τους και βρίσκονται κοντά τους σε ό,τι χρειαστούν.

Στην υποδοχή των νέων εργαζομένων του Δήμου παρέστη και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου Γιώργος Διδασκάλου.

 

Σχετικά αρχείαΣτην οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου εντάχθηκαν 18 νέοι εργαζόμενοι_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο