Στην φιλανθρωπική εκδήλωση του Σωματείου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Είστε πρωτοπόρες στην κοινωνική προσφορά.

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την συμπαράσταση σας στο κοινωνικό έργο του Δήμου Αμαρουσίου.  

Στην φιλανθρωπική εκδήλωση του Σωματείου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης προσκεκλημένος από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου,

Η φιλανθρωπική εκδήλωση είχε στόχο τα έσοδα να διατεθούν για τη ενίσχυση πασχόντων ηλικιωμένων συνανθρώπων μας.

Την αξιέπαινη φιλανθρωπική δράση του Σωματείου Γυναικών Αμαρουσίου εξήρε ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης.

Παράλληλα, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Αλκυονίδες» για την υποστήριξη και συμπαράστασή τους στο κοινωνικό έργο του Δήμου Αμαρουσίου, ενώ τις χαρακτήρισε πρωτοπόρες στην κοινωνική προσφορά.                

Από την πλευρά του το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου συνεχάρη τον κ. Πατούλη για το πλούσιο κοινωνικό έργο που αναπτύσσει και την έντονη δράση που επιδεικνύει στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας εκφράζοντας την συμπαράσταση αλλά και την αρωγή τους στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής για την προσπάθεια που καταβάλει να βρίσκετε πάντα στο πλευρό των αδύναμων συμπολιτών μας. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου κ. Ειρήνη – Μαρία Χαλιώτη και η Πρόεδρος Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α κ. Ελένη Λέκκα. 

 

Σχετικά αρχείαΣτην φιλανθρωπική εκδήλωση του Σωματείου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης (1)


Στην φιλανθρωπική εκδήλωση του Σωματείου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο