Στην κοπή της βασιλόπιτας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φίλων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Πανελλήνιου Συνδέσμου των Φίλων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, ως επίτιμο μέλος του συνδέσμου.

Μετά την ευλογία της πίτας από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο, και διευθυντή του ιδιαίτερου γραφείου του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου, ο κ. Πατούλης, χαιρέτισε την εκδήλωση κάνοντας αναφορά στο σημαντικό ανθρωπιστικό έργο της Εκκλησίας αλλά και του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ι.Σ.Α και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί από τον ομότιμο καθηγητή Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και Γ.Γ του ΔΣ του Συνδέσμου Ευάγγελο Μουτσόπουλο, τον ομότιμο καθηγητή της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Αντιπρόεδρο του ΔΣ του Συνδέσμου Εμμανουήλ Μικρογιαννάκη, τον Πρόεδρο του Ε.Β.Ε.Α Κώστα Μίχαλο, ενώ η πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Νίκη Παπανικολάου Πεπέ, παρουσίασε τον απολογισμό των δράσεων του Συνδέσμου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χορευτικό πρόγραμμα από το ποντιακό συγκρότημα «Φάρος».

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φίλων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.


Στιγμιότυπο από το χορευτικό πρόγραμμα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο