Εκατοντάδες μέλη του ΚΑΠΗ, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη γιόρτασαν σε ρυθμούς αποκριάτικους

Print Friendly, PDF & Email

Σε αποκριάτικους ρυθμούς διασκέδασαν εκατοντάδες μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου στην εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε η Διοίκηση,  παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, στo κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου χαιρετίζοντας τους παριστάμενους, ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» σε όλους με τη ευκαιρία των γιορτών της Αποκριάς, ενώ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και να δεχθεί τις θερμές ευχαριστίες των μελών του ΚΑΠΗ για την αμέριστη αγάπη και υποστήριξή του στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Ως μια μεγάλη παρέα οι συμμετέχοντες απόλαυσαν  τους μεζέδες, το κρασί και χόρεψαν ελληνικούς και δημοτικούς χορούς, σύμφωνα με τα ελληνικά έθιμα των ημερών. Την εκδήλωση διάνθισαν χορευτικά, το Τμήμα Μοντέρνων Χορών του ΚΑΠΗ, υπό τη καθοδήγηση της Μαρίας Θεοδωράτου και το Τμήμα Λάτιν του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, υπό την Έφη Κεραμάρη.

Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν  η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη, η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα και η Αντιπρόεδρος Ελένη Βλάχου –Σταματάκη, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Α.Ε. Νικόλαος Πέππας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Κατερίνα Ιωάννου.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την εορταστική εκδήλωση του ΚΑΠΗ.


Στιγμιότυπο 2 από την εορταστική εκδήλωση του ΚΑΠΗ.


Στιγμιότυπο 3 από την εορταστική εκδήλωση του ΚΑΠΗ.


Στιγμιότυπο 4 από την εορταστική εκδήλωση του ΚΑΠΗ.


Στιγμιότυπο 5 από την εορταστική εκδήλωση του ΚΑΠΗ.


Στιγμιότυπο 6 από την εορταστική εκδήλωση του ΚΑΠΗ.


Στιγμιότυπο 7 από την εορταστική εκδήλωση του ΚΑΠΗ.


Στιγμιότυπο 8 από την εορταστική εκδήλωση του ΚΑΠΗ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο