Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισιάς Αμαρουσίου & Ωρωπού ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

​Στην καθιερωμένη τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του σεβασμιότατου μητροπολίτη κ.κ. Κυρίλλου.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε στον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καλή και ευλογημένη Χρονιά με υγεία, πίστη, ελπίδα και μακροημέρευση στο πολυσήμαντο έργο του, ενώ ευχαρίστησε τον κ. Κύριλλο για την αγαστή και στενή συνεργασία που έχουν.

Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης ευχήθηκε στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Καλή δύναμη στο πολυδιάστατο έργο του προς ωφέλεια του κοινωνικού συνόλου.

 

Σχετικά αρχείαΣτην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισιάς Αμαρουσίου & Ωρωπού ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης (1)


Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισιάς Αμαρουσίου & Ωρωπού ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης (2)


Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισιάς Αμαρουσίου & Ωρωπού ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης (3)


Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισιάς Αμαρουσίου & Ωρωπού ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης (4)

Μετάβαση στο περιεχόμενο