Προσφορά Αγάπης του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Περίσσευμα ψυχής η προσφορά του Συλλόγου Ψαλιδίου προς τους συνανθρώπους μας.

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Ψαλιδίου για μια ακόμη φορά έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο και την αλληλεγγύη του προς τους άπορους συμπολίτες μας.

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κ. Δημήτρη Θεοχάρη, τον αντιπρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Σολδάτο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. κ. Νικόλαο Πασαβέλη και Βασίλειο Ξανθάκο σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή διέθεσαν σημαντική ποσότητα τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τον Σύλλογο Ψαλιδίου για την αμέριστη στήριξη και την προσφορά του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και δήλωσε ότι, «για πολλοστή φορά ο Σύλλογος Ψαλιδίου στέκεται στο πλευρό των αδύναμων συμπολιτών μας με μεγαλείο ψυχής προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης.

Σας ευχαριστούμε για το περίσσευμα ψυχής που επιδεικνύεται και την προσφορά αγάπης για τους συνανθρώπους μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.

;Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο παραβρέθηκαν, οι Αντιδήμαρχοι, κ. Σπύρος Σταθούλης, κ. Νικός Κάββαλος και η κ. Ειρήνη – Μαρία Χαλιώτη.

 

Σχετικά αρχείαΠροσφορά Αγάπης του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου (1)


Προσφορά Αγάπης του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο