Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» με τη συμμετοχή πλήθους μελών και φίλων εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Το θερμό χαιρετισμό και τις ευχές για το Νέο Έτος του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη μετέφερε στους παριστάμενους η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη, υπογραμμίζοντας ότι «ο σύλλογος Ψαλιδίου είναι ένας δραστήριος σύλλογος που πάντα σε αγαστή συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου καταβάλει προσπάθειες για την αναβάθμιση της περιοχής.
Αναφερόμενη στους στόχους της Διοίκησης για το 2017 σημείωσε ότι « παρά το γεγονός ότι διανύουμε μια δύσκολη συγκυρία, η Διοίκηση Πατούλη με πρωτοπόρο το Δήμαρχο μας θα προσπαθήσει το νέο έτος να είναι μία δημιουργική χρονιά για όλο το Μαρούσι.»         

 Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Θεοχάρης ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.      

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Ελένη Λέκκα, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Βλάχου Σταματάκη,  Ελευθέριος Μαγιάκης, Κατερίνα Ψάλτη, Πέτρος Κούκουζας και Δημήτρης Κουτσουβέλης.

 

Σχετικά αρχείαΣτην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_1


Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο