Στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Στηρίζουμε τους φορείς που σχετίζονται με την εκπαίδευση και αγωγή των παιδιών μας».

Στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, στις 19:00, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και απερχόμενη Πρόεδρο του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης –Πεύκης κ. Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη.

Στο χαιρετισμό του ο Γιώργος Πατούλης μαζί με τις θερμές ευχές του για το Νέο Έτος, τόνισε: «Είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ λόγω και των οικονομικών συγκυριών η διαρκής και αμέριστη στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όλους τους φορείς, ιδιαίτερα όσους σχετίζονται με την εκπαίδευση και αγωγή των παιδιών μας, που αποτελούν το αύριο της πατρίδας μας».

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων κ. Κελέκης ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη, ο οποίος μέσα από το θεσμικό ρόλο του Προέδρου της ΚΕΔΕ συνέβαλε καθοριστικά στην υλοποίηση δράσεων, όπως το Φεστιβάλ Παιδιού.

 

Σχετικά αρχείαΣτην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης (1)


Στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης (2)


Στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης (3)


Στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης (4)


Στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης (5)


Στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης (6)


Στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης (7)

Μετάβαση στο περιεχόμενο