Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών Αμαρουσίου «Η Αγία Μαρίνα» παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης δίνει τις θερμές ευχές του στα μέλη και τους φίλους του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών Αμαρουσίου «Η Αγία Μαρίνα»Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με μέλη της Διοίκησης, τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κ. Γιαννόπουλο και εκπροσώπους φορέων στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Αγία Μαρίνα».


Το αξιέπαινο φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου Κυριών Αμαρουσίου «Η Αγία Μαρίνα» εξήρε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, επιβραβεύοντας τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για την συμπαράσταση και στήριξη που προσφέρουν στις οικογένειες συμπολιτών μας που βρίσκονται στη δίνη της οικονομικής κρίσης.


Παράλληλα, ο κος Πατούλης τους συνεχάρη για τη σημαντική πράξη ευαισθησίας, να παραχωρήσουν ιδιόκτητο χώρο για τη στέγαση του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ευχήθηκε στους παριστάμενους υγεία, προσωπική και οικογενειακή πρόοδο.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Δημήτρης Σμυρνής, Δημήτρης Καμπούκος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Αθανάσιος Βλαχοπιώτης, Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Λέκκα, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Ρένα Χαλιώτη και ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος.


Το Μουσικό Σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Πατέρας Χρήστος Κατσούλης, Προϊστάμενος του Ι.Ν. της Παναγίας των Βλαχερνών τραγούδησε διαχρονικά τραγούδια που ενθουσίασαν το κοινό.

Μετάβαση στο περιεχόμενο