Νέα παιδική χαρά εγκαινιάζεται το Φεβρουάριο στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει θερμό χαιρετισμό στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη σύζυγο του Μαρίνα και το γιο τους Αλέξανδρο, με τους Αντιδημάρχους Ν. Πέππα, Βασίλη Κόκκαλη και τη Δημοτική Σύμβουλο Ελ. Λέκκα.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με μέλη και φίλους του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής.


 


Στους κατοίκους του Ψαλιδίου θα παραδοθεί τον επόμενο μήνα η νέα παιδική χαρά  στην οδό Λακωνίας, ενώ παράλληλα θα έχει ολοκληρωθεί και η διαμόρφωση και   αναβάθμιση των δύο παρακείμενων πάρκων, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στη συνεστίαση του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής.


Ο κος Πατούλης εκφράζοντας την υποστήριξή του στην άοκνη προσπάθεια του Συλλόγου για την ανέγερση του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής, μίλησε παράλληλα και για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στη γειτονιά του Ψαλιδίου, τα οποία θα βελτιώσουν την αισθητική της περιοχής και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Ο κος Πατούλης είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου και να ανταλλάξει απόψεις για τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στην περιοχή τους.       


Η Πρόεδρος του Δ.Σ. ΚΑ Ελένη Βλάχου Σταματάκη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Πατούλη για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση και για την αμέριστη συμπαράστασή  του στο έργο του συλλόγου, και προανήγγειλε ότι τον επόμενο μήνα θα πραγματοποιηθούν τα Θυρανοίξια του νεόδμητου Ιερού Ναού, στον οποίο έχουν ήδη αποπερατωθεί οι εργασίες στο εσωτερικό του.                 


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας, Βασίλης Κόκκαλης, Δημήτρης Σμυρνής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Καρλαύτης και Ελένη Λέκκα. 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο